Γιατί στην Κρήτη

Όντας το νοτιότερο νησί της Ευρώπης και έχοντας ένα τέλειο κλίμα, η Κρήτη είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος για να επισκεφθείτε ή να ζήσετε. Η Κρήτη είναι ένα μεγάλο νησί που ποτέ δεν αισθάνεσαι οτι το γνωρίζεις εξ' ολοκλήρου! Πάντα θα βρίσκεις ένα νέο βουνό, πόλη, χωριό για να μην αναφέρουμε τις παραλίες.

Ολόκληρο το νησί χαρακτηρίζεται από την εκπληκτική φιλικότητα των Κρητικών. Οι Κρητικοί ακολουθούν έναν ωραίο χαλαρωτικό τρόπο ζωής, και με ένα φυσικό τρόπο θα προσαρμοστείτε σ' αυτόν.

Τα Χανιά είναι διάσημα ως το πιο πράσινο μέρος της Κρήτης. Ως εκ τούτου, φιλοξενεί τεράστιες ποσότητες  διαφορετικών ειδών βλάστησης οπωροφόρων δένδρων, λαχανικών, φυτών, άγριων βοτάνων και λουλουδιών που αναδύουν όλα μια φανταστική μυρωδιά στον αέρα κάθε εποχή.

Η ποικιλία των καλλιεργειών οφείλεται στα διαφορετικά κλίματα του νησιού. Μερικά από τα προϊόντα που παράγονται στην πολύ εύφορη κρητική γη είναι τα εξής: ελιά, εσπεριδοειδή, σύκα, σταφύλια, βερίκοκα, καρπούζια, μπανάνες.

Η συλλογή βοτάνων από την άκρη του δρόμου εξακολουθεί να εφαρμόζεται σήμερα, και αν προσθέσετε σ΄αυτο  την φυσική της πανίδα, η Κρήτη αποτελεί μια ζωντανή γιορτή για τις αισθήσεις.