Η Εταιρία
Ο κ. Κώστας Κυριάκου

Ο αρχιτέκτονας μηχανικός κ. Κώστας Κυριάκου είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής της Βενετίας. Εργάζεται εδώ και 25 χρόνια στη Δυτική Κρήτη, υπογράφοντας μερικές από τις πιο όμορφες και λειτουργικές κατασκευές κατοικιών, ξενοδοχείών, πολυκατοικιών, βίλες, πλατείες και αναπαλαιώσεις παραδοσιακών κτιρίων.

Ο κ. Νικόλας Λάζαρης

Ο εργολάβος-κατασκευαστής Νίκος Λάζαρης δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα για 22 χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους κατασκευή. Έχει επίσης μεγάλη γνώση στην εφαρμογή υλικού, και υπόσχεται την καλύτερη ποιότητα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής των κατασκευών, αυξάνοντας έτσι την αξία τους . Όντας φίλος με τον αρχιτέκτονα Κώστα Κυριακού για πολλά χρόνια, έχουν άριστη συνεργασία και τέλειο αποτέλεσμα.

Όλοι οι εργαζόμενοι στις κατασκευές έχουν επιλεγεί ένας προς έναν και έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της κατασκευής κτιρίων. Η εταιρία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και τα εργαλεία που απαιτούνται, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση και τέλειο αποτέλεσμα..

Ο κ. Θοδωρής Λάζαρης

Ο Θοδωρής Λάζαρης, το νεότερο μέλος της ομάδας, έχει τελειώσει την σχολή δομικών έργών και είναι άριστος χρήστης των υπολογιστών, του AutoCAD και του 3D σχεδιασμού. Έχει την δυνατότητα να σας παρουσιάσει το κτίριο το οποίο είναι υπό κατασκευή, όπως ακριβώς θα είναι στην τελική του μορφή.


επίσης